STIŽU INOVACIJE

TCL LANSIRAO: Novi televizori s naglaskom na gamingu

Autor Krunoslav Ćosić

Europski potrošači uživat će u odličnim zabavnim iskustvima

Izvor: TCL

TCL, jedan od dominantnih igrača u globalnoj TV industriji i vodeći proizvođač potrošačke elektronike, predstavio je svoje nove mini LED i QLED televizore serije C. Bit će dostupni ovog proljeća u Europi.

Primjenom napredne tehnologije prikaza u svojoj posljednjoj generaciji Mini LED QLED TV modela TCL će ponuditi impresivno iskustvo zabave na velikim ekranima.

Nova TCL C serija

TCL se i u 2022. godini vodi svojim novim potpisom Inspire Greatness. Novi pametni Mini LED i QLED televizori nude povezanu zabavu putem napredne tehnologije zaslona. Ove godine stižu 4 nova modela u C seriji - TCL Mini LED 4K TV serije C93 i C83 te TCL QLED 4K TV serije C73 i C63 serije.

Još od 2018. godine TCL se fokusira na razvoj Mini LED tehnologije te je postao pravi pionir i lider u industriji Mini LED TV-a. I ove godine, s ambicijom da postane najbolji igrač u sektoru Mini LED TV-a, TCL je napravio značajna poboljšanja u TCL Mini LED tehnologiji i s potpuno novim Mini LED modelima serije C93 i C83 koji sada nude još bolje vizualno iskustvo korisnicima s visokim i preciznim kontrastom, velikom svjetlinom i boljom ujednačenošću.

Izvor: TCL

TCL je aktivan igrač u sektoru igara pružajući igračima visokokvalitetne zaslone i beskrajne mogućnosti igranja kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja. U 2022. TCL ide korak dalje sa svojom novom C serijom primjenom brzine osvježavanja od 144 Hz pružajući brži odziv, oštrije slike i glatkiju igru.

Televizori TCL C serije s VRR-om pri brzini osvježavanja od 144 Hz mogu podržati igre s većom brzinom kadrova: dinamičke stope osvježavanja mogu se prilagoditi sadržaju kako bi proizvele glatkiju i besprijekornu igru kakvu žele kreatori videoigara.

Izvor: TCL

Za igrače je responzivni TV jednako važan kao i onaj s dobrom slikom. Na TCL C63 seriji, zahvaljujući HDMI 2.1 i ALLM-u, igrači će automatski doživjeti najmanju latenciju i najbolje postavke slike za igranje igara, automatski.

Ozbiljni igrači uživat će u Game Master Pro na TCL serijama C93, C83 i C73 koje automatski nude dodatne značajke igranja, s najglatkijom radnjom, najmanjom latencijom i najboljim postavkama slike za igranje s HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR i 120 Hz VRR, uz Game Bar i FreeSync Premium.

Izvor: TCL

Potpuna nova TCL serija televizora serije C sada je i Google TV koja korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u omiljenim sadržajima (filmovi, emisije, TV epizode itd.) na jednom mjestu kao i u najnovijim pametnim funkcijama koje je razvio TCL.

S Google TV-om i Google Assistantom ugrađenim u nove televizore serije C, TCL sada svim korisnicima otvara pristup beskrajnim mogućnostima zabave uz najnapredniji Smart TV sustav ikada i nudi korisnicima jednostavan pristup njegovim omiljenim sadržajima zahvaljujući integriranom upravljanju glasom, bez ruku.

Izvor: TCL

Zahvaljujući TCL-ovim inovacijama i proizvodnim mogućnostima sve serije TCL C i P sada uključuju 75-inčni model. Kako bi dodatno poboljšao impresivno iskustvo gledanja TCL također lansira dva 85-inčna televizora (serija C73 i serija P73) kao i iznimno veliki 98-inčni model za svoju seriju C73. Ove godine TCL-ova C serija bit će središnji dio kućne zabave, s iznimnom 4K HDR rezolucijom.

Ultra tanki dizajn novih modela C83 i C93 dobitnik je Red Dot Design Award nagrade što naglašava elegantnu izradu, ali i izdržljivost koja će se uklopiti u životni prostor. Spomenimo i kino audio iskustvo kod kuće uz Onkyo zvuk i Dolby Atmos.

Izvor: TCL

Ovog proljeća, kako bi pružio kompletan asortiman televizora s naprednom tehnologijom, TCL također lansira svoju novu seriju P s 4K HDR televizorima s Google TV-om: nove su serije TCL P73 i P63.