A53 i A73

SAMSUNG NAJAVLJUJE NEŠTO NOVO: A što bi to moglo biti?

Autor Krunoslav Ćosić

Upravo to - A. Bit će to A odnosno novi pametni telefoni iz Galaxy A serije

Izvor: Samsung

Samsung Galaxy A52 i A72 su sad već stari modeli, iako su odličnih gabarita, ugrađenog hardvera - naročito A52 5G i A52s koji su donijeli uzbuđenje u taj cjenovni rang pa smo dobili ne samo optičku stabilizaciju na kameri nego i ekran sa 120 Hz osvježavanja.

Samsung A52 5G
Izvor: Samsung

Samsung Galaxy A72
Izvor: Samsung

Sad je vrijeme za prinovu, čekamo nove Samsung Galaxy A53 i Samsung Galaxy A73. Naročito osvježenje čeka serija s brojem 7 kojoj nedostaje 5G podrška. Oba modela mogla bi dobiti i veću snagu punjenja pa samim time i kraći period. Hoćemo li dobiti 45-vatno punjenje saznat ćemo 17. ožujka 2022. u 15 sati.

Samsung najnoviji Galaxy A događaj ovako najavljuje:

Galaxy A serija predstavlja jedne od najpopularnijih modela pametnih telefona tvrtke Samsung Electronics koji predvode demokratizaciju Galaxy inovacija. Galaxy A serija na pristupačan način čini vrhunske inovacije dostupne svim korisnicima dok stvaraju, povezuju se i napreduju kroz život.

Tako je i ove godine Samsung unaprijedio najvažnije Galaxy inovacije u svojoj A seriji pametnih telefona. Nadolazeći pametni telefoni dizajnirani su da pruže maksimalan osjećaj korisničkog iskustva koji se očekuje.

Sve će se moći pratiti uživo u online prijenosu na Samsung YouTube kanalu te na Samsungovoj web stranici.