VRIJEDAN POKLON

GALAXY WATCH4 NA POKLON: Uz određene modele pametnih telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Prava proljetna poslastica dolazi uz kupovinu Samsung Galaxy S21 FE 5G, Z Fold3 ili Z Flip3

Izvor: Samsung

Uz novi Samsungov pametni telefon na poklon ćete dobiti koristan dodatak i logičan produžetak na svojoj ruci – pametni sat Samsung Galaxy Watch4.

Pametni sat u komunikaciji s pametnim telefonom možete koristiti za vježbanje, slušanje glazbe, praćenje informacija o zdravlju ili jednostavno kao cool modni dodatak. Uz brojne mogućnosti Galaxy Watch4 kao što su BIA senzor (Bioelectrical Impedance Analysis) koji bilježi tlak, razinu kisika u krvi te otkucaje srca i opciju praćenja ritma spavanja Sleep scores vraćanje zdravim navikama nikad nije bilo
lakše. Promocija u kojoj ćete na poklon dobiti sat traje u periodu od 10. ožujka do 10. travnja 2022.

Izvor: Samsung

Novo - Samsung „pop up“ prodajno mjesto

Novi Pop up kutak u Zagrebu možete posjetiti sve do 31. svibnja 2022. Korisnici Samsunga i svi ljubitelji mobilne tehnologije mogu na Trgu Petra Preradovića 3 u Zagrebu isprobati i doživjeti cjelokupnu ponudu Samsung mobilnih uređaja, pametnih satova i tableta.

Dok se šećete centrom glavnog grada možete lako izmjeriti krvni tlak, uključiti se u fitness bike zonu ili sudjelovati u nagradnom natječaju za najbrže posjetitelje s atraktivnim nagradama iz Galaxy S22 serije.