multiplayer igre

NOVI GAMING MONITORI: Za ubrzano eSports igranje

Autor Krunoslav Ćosić

Gameri sazrijevaju kao i njihov pristup gamingu

Izvor: Philips

Sesija PC gaminga ostaje omiljeni poslijepodnevni hobi, ali mnogi gameri sazrijevajući šire svoje horizonte na konzole iduće generacije.

Nova serija Philips M5000 pruža intenzitet i detalje konkurencije o kojoj god da je igri riječ: Philips 27M1N5200PA nudi ubrzano igranje eSportsa na 27-inčnom Full HD Fast IPS monitoru dok Philips 32M1N5800A omogućava optimalnu kvalitetu slike zahvaljujući 31,5-inčnom 4K UHD IPS monitoru.

Oba modela dolaze s trostranim dizajnom bez okvira, kao i SmartErgoBaseom, ergonomskim metalnim postoljem koje omogućuje pametno upravljanje žicama, nužno za jasan i vizualno ugodan setup. Dugi sati provedeni u igranju mogu imati velik utjecaj i na oči, zbog čega ovi modeli nude način rada LowBlue i prikaz bez treperenja slike za jednostavno iskustvo gledanja.

Philips 27M1N5200PA

Savršen je za kompetitivne igre orijentirane na akciju kao što su multiplayer i pucačke igre te MOBA. Nudi intenzivnu igru kroz visokokvalitetne značajke kao što su glatke i oštre slike, pune detalja i bez kašnjenja.

Ultravisoka brzina osvježavanja od 240 Hz jamči kako nijedan kadar na vrhuncu utakmice neće biti izgubljen dok MPRT od 0,5 ms učinkovito uklanja mrlje i zamućenja, dajući oštre, precizne vizuale. Monitor dolazi s pogodnosti FreeSync premium i niskim zaostajanjem ulaza kako bi u potpunosti postigao igru niske latencije, bez zastajkivanja slike, čime se poboljšava iskustvo igranja.

Philips 27M1N5200PA dolazi sa zaslonom omjera 16:9 u fullHD rezoluciji te uz Fast IPS koji daje oštre i detaljne slike visoke preciznosti boja, što pridonosi vizualnom iskustvu. Zahvaljujući zaslonu Fast-IPS dolazi s ultravisokom brzinom osvježavanja od 240 Hz, piksel vremenom odaziva od 1 ms GtG, odličnim kutovima gledanja i 400 nitova svjetline. Cijena za Philips 27M1N5200PA je 3168 kuna.

Philips 32M1N5800A

Hibridni gaming monitor budućnosti uz HDMI 2.1 povezivanje zadovoljava potrebu za brzim gamingom na računalu i konzolama sljedeće generacije. Gameri mogu odabrati žele li igrati intenzivne PC igre, uživajući u svim prednostima brzine osvježavanja od 144 Hz, ili izvući maksimum iz najnovijih konzola sa stopom osvježavanja od 120 Hz pri rezoluciji 4 UHD.

Izvor: Philips

Igra je uvijek glatka zahvaljujući brzom vremenu odaziva od 1 ms (GtG) i prilagodljivoj sinkronizaciji, a gotovo potpuno bez kašnjenja zahvaljujući niskom ulaznom kašnjenju. Philips 32M1N5800A pruža precizne i bogate slike s razlučivosti UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) i tehnologijom Ultra Wide Color za živopisne slike i medije koji će oživjeti. Ovaj model ima certifikat DisplayHDR 400 VESA.

Dolazi s MultiViewom za iskustvo dvostruke povezanosti i pregleda te je idealan i za najsloženije multitasking postave s više uređaja. Baza monitora omogućuje znatne ergonomske prilagodbe (uključujući prilagodbu visine, zakretanja, nagiba i kuta rotacije) za ublažavanje fizičkih naprezanja tijekom dugih gaming sesija.

Površina monitora 32M1N5800A ima certifikat SIAA s antibakterijskim premazom koji smanjuje prianjanje i širenje bakterija na kućištu monitora, pružajući dodatni mir za svako dijeljenje hardvera. Cijena za Philips 32M1N5800A je 6796 kuna.