Snapdragon 8 Gen 1+

XIAOMI 12 ULTRA Ne dolazi baš tako brzo

Autor Smartlife

Za očekivati je da će Ultra izvedba jedne od najpoželjnijih serija telefona stići tek u trećem tromjesečju

Izvor: Technizo Concept

Procurile su informacije o Xiaomi 12 Ultra, modelu kojeg željno iščekujemo. Budući da se plus verzije čipova kompanije Qualcomm obično najavljuju u drugoj polovici godine, to bi moglo značiti da Xiaomi 12 Ultra neće stići prije trećeg kvartala 2022.

Već neko vrijeme cure informacije o Xiaomi 12 Ultra telefonu pa su se nedavno pojavili i renderi koji su iznenadili mnoge budući da prikazuju veliku kružnu kameru s Leica oznakom (kamera koja je do sada bila zaštitni znak serije Huawei P).

Izvor: Technizo Concept

Svježe informacije su u vezi s novim čipsetom, a ukazuju na to da bi Xiaomi 12 Ultra mogao stići sa Snapdragon 8 Gen 1+ koji još uvijek nije niti najavljen.

Podaci o novom Xiaomi telefonu su se pojavili s detaljima o neimenovanom Qualcomm SM8475 SoC-u, a budući da trenutni modeli imaju serijski broj SM8450 opravdano se pretpostavlja da se radi o „plus“ varijanti.

Kompanija Xiaomi je u prosincu 2021. predstavila dva modela iz Xiaomi 12 serije, a još uvijek se ne zna kada će se Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro te 12X pojaviti u Europi. Neki izvori tvrde da bi se to moglo dogoditi krajem veljače ili početkom ožujka, a spominju se i moguće cijene – Xiaomi 12X bi mogao koštati između 600 i 700 eura - u ovisnosti od memorije, a Xiaomi 12 između 800 i 900 eura dok će najskuplji naravno biti Xiaomi 12 Pro s cijenom koja bi mogla biti od 1.000 do 1.200 eura.

Xiaomi 12 Ultra : Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI