GAMING TELEFON

NUBIA PREDSTAVILA NOVU SERIJU RedMagic 7

Autor Krunoslav Ćosić

Nakon kineske slijedi dostupnost globalne verzije zanimljivog pametnog telefona

Izvor: nubia

RedMagic 7 i RedMagic 7 Pro dva su nova modela uz nubije, a oba su opremljena najnovijim Snapdragonom 8 Gen 1. Ova dva nova vodeća pametna telefona za igranje uključuju nubijin prepoznatljiv sustav hlađenja, s ugrađenim turboventilatorom, brzinom osvježavanja do 165 Hz i uzorkovanjem dodira od 960 Hz.

REDMAGIC 7 Pro prvi je pametni telefon za igre opremljen tehnologijom kamere ispod zaslona. Uz LPDDR5 koji podiže iskustvo mobilnog igranja na 5G i omogućuje brzinu prijenosa od 6,4 Gbps, nova serija REDMAGIC 7 od sada je dostupna za kupnju u Kini. Globalna verzija će se postupno lansirati u nadolazećim mjesecima.

REDMAGIC 7 is coming
Izvor: Youtube

REDMAGIC 7 Pro također nudi najnoviju tehnologiju kamere ispod zaslona (UDC), s dvije vrhunske tehnologije: raspored piksela u obliku stativa i ožičenje elektroda u obliku vala. Također uključuje sedam slojeva materijala visoke prozirnosti, ugrađeni UDC Pro čip za prikaz zaslona i još mnogo toga.

Serija REDMAGIC 7 optimizirana je i nadograđena za idealno iskustvo igranja mobilnih igara. Kvaliteta i glatkoća slike u cijelosti su poboljšani, uključujući izvrsne grafičke mogućnosti i najnoviji hardver za mrežno povezivanje koji osigurava nisku latenciju i stabilnost mreže.

Izvor: nubia

Koristeći moćni 8 Gen 1 SoC sa svojom vodećom 4 nm tehnologijom obrade, serija REDMAGIC 7 pozicionirana je kao pouzdan kandidat za jedan od najboljih pametnih telefona za igranje u 2022. godini.

REDMAGIC 7 ima veliku bateriju s dvije ćelije od 4500 mAh, podržava do 120 W zrakom hlađeno brzo punjenje i može se potpuno napuniti za samo 17 minuta, pomažući igračima da se brže vrate u igru nakon kratke pauze.

Izdanje serije REDMAGIC 7 koristi prilagođeni OS koristeći najnoviju verziju Androida 12 pod nazivom REDMAGIC OS 5.0 i temelji se na dubinskoj optimizaciji softvera i hardvera. Novi operativni sustav ima inteligentno raspoređivanje CPU-a, GPU-a i memorije kako bi brže reagirao kada su potrebne performanse, skraćujući vrijeme učitavanja kao što su pokretanje, pokretanje aplikacije, učitavanje igre i odziv zaslona na dodir.

Izvor: nubia

Sustav renderiranja također može pokrenuti povezane resurse za scene s različitim brzinama osvježavanja kako bi osigurao stabilnu brzinu kadrova pri velikim brzinama osvježavanja i inteligentnu uštedu energije pri malim brzinama osvježavanja.

6,8 FHD+ AMOLED zaslon ugrađen u oba nova vodeća gaming pametna telefona ima omjer zaslona od 20:9, rezoluciju od 2400 x 1080 i omjer zaslona i tijela od 91,28%. Maksimalna svjetlina za REDMAGIC 7 je 700 nita s omjerom kontrasta čak 1000000:1.

Pokretom prekidača sa strane na modelima REDMAGIC 7 i REDMAGIC 7 Pro korisnik ulazi u REDMAGIC Game Space. To je specijalizirana zona u kojoj se mogu prikupljati igre i podesiti performanse pametnog telefona za igre kao što su opcije za uštedu baterije, blokiranje obavijesti ili guranje pametnog telefona za igre na postavke maksimalne izvedbe.

Izvor: nubia

Unutar Game Spacea igrač može u potpunosti iskoristiti mogućnosti telefona i prilagoditi način na koji se oni koriste u video igrama kao što su COD: Mobile, PUBG ili Genshin Impact.

REDMAGIC 7 uz 8 + 128 GB košta 3999 juana dok Deuterium Transparent Version 12 + 256 GB ima cijenu 4899 juana. REDMAGIC 7 Pro dolazi s memorijom 12 + 128 GB te košta 4799 juna, Deuterium Blade Transparent s 12 + 256 GB košta 5299 juana, dok Deuterium Blade Transparent sa 16 GB RAMA i 1 TB memorije košta 7499 kineskih juana.

Izvor: nubia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI