FLEKSIBILNOST

POTPUNA FUNKCIONALNOST Monitor s ugrađenom priključnom stanicom 

Autor Igor Martić

Novi Philips 243S1 dolazi sa svim praktičnim značajkama

Izvor: Philips

Monitor mora osigurati robusnost, udobnost i praktičnost za korisnika, nositi se s preprekama svakodnevnog poslovanja. Novi monitor iz Philipsa kombinira udobno korisničko iskustvo, dobru kvalitetu slike, performanse i izdržljivost.

IPS panel od 24 inča (dijagonale 60,5 cm) ima FHD rezoluciju, opcije USB-C povezivanja i ugrađenu priključnu stanicu na kojoj se svaki zadatak može obaviti jednostavno i uz potpunu funkcionalnost. Široka lepeza priključnih dodataka i konektora više nije oprema namijenjena samo za profesionalce već postaje standard za one koji trebaju višestruka povezivanja i veze tijekom dana.

USB-C priključna stanica

Uz USB-C priključnu stanicu Philips 243S1 istodobno puni i povezuje vaše prijenosno računalo te prenosi podatke. Tanak, reverzibilni USB-C konektor omogućuje jednostavnu vezu jednim kabelom koja prenosi podatke velikom brzinom dok istodobno uključuje napajanje i ponovno punjenje (do 65 W) prijenosnog računala izravno s monitora. Omogućuje i jednostavno povezivanje u nizu za postavke s više zaslona.

Izvor: Philips

Philips 243S1 također ima ugrađen RJ-45 ethernet za moćnu sigurnost podataka kao i HDMI 1.4, DP 1.2 i četiri USB-A za jednostavno povezivanje svih perifernih uređaja i dodataka.

Model dolazi s bazom SmartErgo koja osigurava ergonomske prilagodbe - korisnici monitor mogu jednostavno naginjati (+25/-5 stupnjeva), okretati (180 stupnjeva) i prilagoditi po visini (do 130 mm) za idealan položaj za gledanje i korištenje. Znamo da pravilan položaj također povećava produktivnost te pomaže korisnicima da budu više usredotočeni.

Izvor: Philips

Vrijeme provedeno pred ekranom može rezultirati umorom očiju i pečenjem kao i suhim i crvenim očima – upravo su to neki od glavnih simptoma tzv. CVS-a, sindroma računalnog vida. Kako bi se učinkovito smanjio umor očiju i osigurala dobrobit korisnika, Philips Monitors 243S1 zadovoljava standard TÜV Rheinland Eye Comfort radi sprječavanja uobičajenog naprezanja očiju, bez ometajućih refleksija.

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI