AMBIJENTALNI PROJEKTOR

DOBIT ĆETE I DODATNE POKLONE The Freestyle prenosivi projektor

Autor Krunoslav Ćosić

Prenosivi projektor tvrtke Samsung Electronics nedavno je predstavljen na CES 2022

Izvor: Samsung

Ovo je prvi projektor takve vrste. Uređaj sadrži elegantan i lagan dizajn, donosi brojne značajke za kvalitetnu reprodukciju omiljenog video i audio sadržaja, a uz to korisnicima omogućava veliku dozu zabave bez obzira gdje se nalazili. Teži svega 830 grama i stane na dlan svačije ruke, a zbog svoje napredne tehnologije može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje.

Spojite li ga na pametni telefon na kojem svira glazba, projektor Samsung The Freestyle omogućava kreiranje svjetlosnih efekata te istovremeno može preuzeti ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu i prema njoj projicira vizualne efekte.

Izvor: Samsung

Njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stupnjeva pa će korisnici svoj željeni sadržaj moći prikazivati gdje god požele – na stolovima, podovima, zidu ili čak na stropu. Sadrži i automatski fokus (auto-focus) za besprijekorno čist prikaz.

Ovo malo prijenosno čudo ima podršku za Smart TV što korisnicima pruža različite opcije – od streaminga, zrcaljenja te emitiranja omiljenih filmova, serija ili sadržaja s pametnih telefona, a ujedno je i prvi projektor na svijetu certificiran od strane velikih globalnih OTT partnera za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja.

Izvor: Samsung

Ne morate ga uvijek spajati na utičnicu u zidu – može raditi i preko eksternim baterijama koje održavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Prenosivost nije jedini benefit koji nudi - donosi brojne značajke koje podižu kvalitetu reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level).

The Freestyle projektor od sada je dostupan za prednarudžbe u Hrvatskoj po cijeni od 7.499 kuna, a na poklon dobivate zaštitnu masku za Freestyle i tablet Galaxy Tab A8 3 + 32 GB Wifi (do isteka zaliha poklona).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI