SVE VIŠE INFORMACIJA

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA Imat će ukupno 180 megapiksela

Autor Smartlife

Uz S Pen olovku naglasak na novom Galaxy S22 Ultra bit će na kamerama

Izvor: TWITTER / @XEETECHCARE

Već je poznat izgled novog Samsung Galaxy S22 Ultra, ali nije poznat datum predstavljanja (navodno će se to dogoditi u veljači ili u ožujku 2022.). Upravo u to vrijeme se u Barceloni održava MWC22, jedan od najbitnijih telekom događaja u godini, a na kojem je u prethodnih 10-ak godina Samsung predstavljao nove modele iz Galaxy S serije.

Prije nekoliko dana predstavljen je Samsung Galaxy S21 FE 5G, svojevrsni nasljednik S21 modela koji će za nešto manje novca ponuditi većinu karakteristika prošlogodišnjeg modela, a neke su i unaprijeđene.

Samsung Galaxy S22 Ultra donijet će novu tehnologiju koja će omogućiti da kamera pravi kvalitetnije fotografije i video zapise. Super Clear opcija nije jasno objašnjena, a nema ni pouzdanih informacija jesu li podaci na grafici istiniti. Po dosadašnjem iskustvu možemo pretpostaviti što bi Super Clear mogao predstavljati.

Izvor: Twitter / @evleaks

Nova leća će osigurati smanjen odsjaj i refleksiju te senzoru omogućiti više detalja. Najvjerojatnije se radi o tehnologiji sličnoj ZEISS T* premazu leća koji se nalazi na vivo X70 seriji i drugim telefonima. Pored toga, pojavila se slika sa specifikacijama nekih Galaxy S22 telefona što potvrđuje početne opcije boja za S22 Ultra - Phantom Black, Phantom White, Green i Burgundi kao i dimenzije i specifikacije kamere.

Otkriveno je i da će Samsung Galaxy S22 Ultra imati 8 ili 12 GB RAM, 128, 256 ili 512 GB memorije, a šuška se i o terabajtu memorije u premium verziji kao i da će baterija imati kapacitet 5000 mAh (ovo posljednje je ipak najmanje moguće jer će S Pen zauzimati prostor unutar kućišta).

S druge strane, iz drugog izvora stižu glasine da će Galaxy S22 Ultra imati 45 W snagu punjenja i konačno se približiti aktuanim flagship uređajima s kojima se natječe. Nema podataka hoće li se punjač vratiti u kutiju ili će Ultra opet doći bez njega. Novi Galaxy S21 FE 5G neće imati punjač pa možemo zaključiti kako niti S22 Ultra neće imati strujni adapter u pakiranju.

Samsung je pokrenuo zakonske korake protiv @Evleaks računa, koji odavno unaprijed predstavlja telefone prije njihove premijere s velikim postotkom točnosti, vjerujemo da su fotografije koje su procurile možda i točne…

Izvor: Twitter