BACK TO SCHOOL

WATCH PHONE Z1 Sat dizajniran za djecu od 5 do 12 godina

Autor Krunoslav Ćosić

Uz pomoć ugrađene tehnologije roditelji mogu pratiti svoju djecu kroz zabavne načine

Izvor: Imoo

Proizvođač dječjih pametnih telefona imoo za novu školsku godinu djeci i roditeljima omogućuje sigurnu komunikaciju zahvaljujući raznim značajkama kao što su videopozivi, audio poruke, praćenje lokacije, dijeljenje fotografija i još mnogo toga.

Dakle, imoo Watch Phone Z1 je pametni 4G sat s funkcijama telefona te s korisnim video pozivom. Prednja kamera nudi visokokvalitetne HD video pozive putem WiFi-ja ili 4G-a. Širokokutna kamera od 2 MP od 79°, uz otvor blende f/2.4 podržava brzo automatsko izoštravanje, stvarajući visokokvalitetne video zapise i slike u dva načina, Ultra HD i HD.

Izvor: Imoo

Sat podržava 4 načina rada i 13 frekvencijskih pojaseva kako bi se osiguralo da je svaka komunikacija brza i stabilna. Sat ima IP68 certifikat tako da mu ne smeta niti prašina niti voda. Ugrađena baterija podržava dva do tri dana rada, s jednim punjenjem.

Ne samo što roditelji mogu imati HD video poziv u stvarnom vremenu sa svojim djetetom, znajući gdje se dijete nalaze, već mogu i jasno prepoznati okolno okruženje sa samo nekoliko jednostavnih dodira za početak pozivanja. Značajke imoo chat aplikacije uključuju privatnost i sigurnost kako bi komunikacija bila sigurnija i privlačnija za djecu kada su u bilo kojem trenutku spojeni na mrežu.

Izvor: Imoo

Sat je izrađen od materijala koji su ugodni za dječju kožu, pazilo se i na zaštitu od zračenja kako bi se izbjegli bilo kakvi zdravstveni problemi. Nakon provedenih rigoroznih testova, imoo Watch Phone Z1 je dobio njemački sigurnosni certifikat TüV SüD WT-Mark. Sat je dostupan u Bamboo zelenoj i Grapefruit crvenoj boji.

Izvor: Imoo