FREE WIFI

NA JAVNIM LOKACIJAMA Besplatan Wi-Fi u Samoboru

Autor Krunoslav Ćosić

Idete li u Samobor na poznate kremšnite, uz odličan okus uživat ćete i u besplatnom internetu. Još su tri mjesta dobila free Wi-Fi

Izvor: Profimedia

Besplatni bežični Wi-Fi internet implementiran je na pet lokacija u gradu Samoboru:
• na središnjem samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava
• na lokaciji Autobusnog kolodvora
• na lokaciji Sportske dvorane Samobor
• na Trgu Matice hrvatske, kod samoborske kino dvorane
• na lokaciji samoborskog Sajmišta.

Uz stanovnike Samobora besplatni Wi-Fi internet Hrvatski Telekom omogućio je i za sve posjetitelje ovog prekrasnog grada u blizini Zagreba, a riječ je o inicijativi Europske komisije koja kroz program WiFi4EU dodjeljuje vaučere u iznosu od 15.000 eura namijenjene izgradnji infrastrukture.

Izvor: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom je izgradio Wi-Fi infrastrukturu koja se besplatno može koristiti i u općinama Pučišća, Tounj i Trpanj.

Općina Pučišća je na području tri naselja (Pučišća, Gornji Humac te Pražnica) kroz WiFi4EU pokrila društvene domove i prostorije za udruge, trgove, dječje igralište s parkom i Klesarsku školu.

U općini Tounj WiFi-jem su pokrili područja od javnog interesa: Tounjski most, crkvu sv. Ivana Krstitelja, osnovnu školu, zgradu Općine, centralni trg, vatrogasni dom, rotor državne ceste D23 i županijske ceste 3220.

U Općini Trpanj, mjestu na poluotoku Pelješcu, putem 9 pristupnih točaka pokrivene su ključne lokacije što će omogućiti kvalitetnije životne uvjete za sumještane i za sve posjetitelje.