POLICIJA

PULSKI MUP Uskoro u primjeni aplikacija za redomat

Autor Davor Dakić

U Puli će građani jednostavnije koristiti usluge policijske uprave

Izvor: MUP

Od 17. siječnja 2022. u primjeni će biti aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr putem koje će građani moći odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja. Za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati.

U redovno radno vrijeme na taj način će lakše pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja. Uz mobilnu aplikaciju, građani će i dalje uz e-redomat za izdavanje brojeva moći svoj redni broj za pojedinu uslugu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervira se termin kada građanima to najbolje odgovara.

Najprije se odabere lokacija upravnih poslova, odabere se usluga, datum i termin, a u rezerviranom terminu građani će biti pozvani na prvi slobodan šalter.

Izvor: MUP